Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz Suşehri Sağlık Yüksekokulu olarak eğitimde temel hedefimiz bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda eleştirel düşünen, etik  ilkelere bağlı, üstlendiği mesleki görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, problem çözme becerisi gelişmiş, katılımcı ve girişimci hemşireler yetiştirmektir. Sizlerin eğitim, uygulama ve araştırma alanında tanınan ve tercih edilen öncü hemşireler olmanız okul olarak bizim gurur kaynağımız olacaktır.

Siz öğrencilerimize bu nitelikleri kazandırmak ve bu gururu yaşamak için yeni eğitim-öğretim dönemine güçlü, deneyimli ve özverili akademik kadro ile hazırız. Yeni umutlarla yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken bu dönemin sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini temenni ederim.

Sevgilerimle

Prof. Dr. Nilüfer TUĞUT                                                                                                                        Müdür