Telefon: 0 346 219 1010-2050 susaglikyo@cumhuriyet.edu.tr

Yüksekokulumuzun 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı düzenlenen törenle açıldı.

Duyuru Başlangıç Tarihi : 05.10.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 29.06.2018

Yüksekokulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle açıldı.

Törende eğitimci-yazar Haluk ÇAĞDAŞ Sivas, Suşehri ve Cumhuriyet Üniversitesi'nin tarihi hakkında konuştu.

Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Nilüfer TUĞUT "Amacımız bilim ve teknolojiye dayalı kanıt temelli yaklaşım ve yöntemlerle eğitilen eleştirel düşünen etik ilkelere bağlı olarak profesyonel ve toplumsal sorumluluklarını yerine getiren; birey, aile ve toplum sağlığını koruma, geliştirme ve sürdürmede mesleki rollerini etkin bir şekilde kullanabilen insan sağlığını etkileyebilecek her türlü risklere duyarlı ve bakım gereksinimlerini saptayabilen mesleki standartlar düzeyinde rol ve işlevlerini karşılayabilen nitelikli hemşire yetiştirmektir." diye konuştu.

Törenimize Suşehri kaymakamı Ender Faruk UZUNOĞLU,  Belediye Başkanı Fazıl YÜKSEL, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Gülay ERCİNS, daire amirleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

GÜNCEL DUYURULAR