Yüksekokulumuz mezuniyet töreni düzenlendi

Başlama Tarihi :   17.06.2019 Bitiş Tarihi :   22.05.2020

Yüsekokulumuz mezuniyet töreni Suşehri ilçesi Kılıçkaya barajı sosyal tesislerde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim YILDIZ, yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Nilüfer TUĞUT, Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar PARTAL, yüksekokulumuz idari ve akademik personellerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Nilüfer TUĞUT "Bu başarılar bizi gururlandırıyor. Okulumuz Türkiye genelinde hemşirelik okulları arasında en iyisi olmaya kararlı." dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ALİM "Ülkenin ihtiyacı olan bir alanda çalışacaksınız. Kendi sağlığınızı koruyacak ve kollayacak daha ileri boyutlara taşıyacaksınız." diye konuştu.

Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar PARTAL ise "Bizler de mezun olan öğrencilerimizin heyecanına ortak oluyoruz. Güzel şekilde 4 yıl bitti" diye konuştu.

Okulda başarılarından dolayı ilk 3'e giren Ahmet Börekoğu, Betül Enhar Alıcı ve Şule Arslan isimli öğrenciler tekneyle baraj gölünde kısa bir gösteri yaptı. Mezuniyet öğrencilerin diplomalarını almaları ve keplerini havaya atmalayla son buldu. 

 

Yukarı